Elkészült darabok

Bogárinvázió - avagy "Segítség, támadnak a katicák!" :)

Ssc, gyerek ssc, óriási, pakolós Anya-táska és gyerek-tatyó - mindez temérdek katicával.
És pénztárca és hajbavaló szalag...katicamániás kislánynak sok szeretettel!


SZIVÁRVÁNY

 


Ritkán vagyok úgy, hogy valamit nincs szívem szétvágni. Ezen a kendőn hetekig tűnődtem, a gazdája SSC-t szeretett volna, de sajnáltam a rojtjait. És végül Timi barátnőm - úgy is mint tulaj - fejéből kipattant az isteni szikra: legyen pod! És így a rojtok is új értelmet nyertek :-)

3 az 1-ben

Ez is egy fórum-mamié... Olyan, mintha 3 SSC lenne, pedig csak egy, 3 cserélhető csuklyával. Nagyon sokoldalúan kihasználható, praktikus darab!

 

 

"Lányosítás"

Ez a legeslegújabb. Egy kedves fórumos ma(ma)mi-társnak csak egy kék Nanduja volt "beáldozható", viszont a Pocaklakója, mint kiderült, kislány. Úgyhogy kicsit fel kellett tuningolni az alapszínt, talán egy kicsit csicsás is lett. Egy dolog viszont tuti: fiúsnak nem nevezhető. :-D

 

 

Tulipános Mei Tai

A kisöcsémék díszpéldánya. A második kislányuk születésére varrtam Nekik. Állítható, kendőpántos, tulipános szépség, Carolino kendőből.

 

 

Nanduból

Egy egyszerű, olcsó kis Nandu kendő - volt! Most manósapis, széltére-hosszára állítható szuper-meitai.

 

 

Zara félcsatos

Imádom Varró Dani könyveit, és személyesen is nagyon kedvelem Őket. A mondókáskönyvekben megénekelt gyermek a világ legédesebb GombócMisije. Ez a szépség Nekik készült, néhány dedikált kötetért bartellbe. :-)Félcsatos, Zarából

A hordozás technikai része: mivel? - Hát, példaul egy ilyen szépséggel.